Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Congres Manage IT - Participatiemogelijkheden

04/09/2014

Met meer dan 250 bezoekers tijdens de vorige edities, inspirerende plenaire sprekers, twaalf parallelsessies en dankzij een 25-tal bedrijfsstanden profileert Manage IT zich tot een van de meest toonaangevende evenementen voor de publieke sector. De vijfde editie wordt weerom the place to be om bedrijven, bestuurders en decision makers te ontmoeten. Het thema is Informatieveiligheid. In deze digitale tijden zijn een goed beleid rond privacy, machtigingen en informatieveiligheid basisvereisten van een behoorlijk bestuur. De besturen, de managers en hun veiligheidsconsulenten willen wij dan ook graag maximaal ondersteunen.  De heer Willem De Beuckelaere, voorzitter van de Privacycommissie en Vlaamse Toezichtcommissie, en de heer Luc Beirens, Director Cyber security services bij Deloitte, verzorgen de  keynote

PARTICIPEREN!
Wil je een stand, een sprekersslot, een advertentie...? Bekijk de Participatiemogelijkheden en beslis hoe je bedrijf een meerwaarde kan geven aan dit congres.  

We kijken er naar uit!