Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Interregionaal Overleg Oost-Vlaanderen - 23/9

03/09/2014

In 2011 startte V-ICT-OR verschillende regionale ICT Kenniskringen op in het Vlaamse land. Kennisdelingtussen ICT-ers in lokale overheden stimuleren zodat de werking van gemeentelijke diensten verbetert, daar gaat het om. Ondertussen tellen we 12 kenniskringen, waarvan vier actief in Oost-Vlaanderen (B.O.M. Brugse Ommeland, Oostkust en Meetjesland), Scheldeland, Waasland en REVA (Vlaamse Ardennen).

In het kader van een verrijking en verruiming van kennisdeling, organiseren V-ICT-OR en de Provincie Oost-Vlaanderen een interregionaal overlegmoment, dit niet enkel voor alle lokale overheden van deze vier kenniskringen maar bij uitbreiding voor alle lokale overheden van Oost-Vlaanderen.  

Bekijk de uitnodiging (specifiek voor alle lokale overheden Oost-Vlaanderen) en schrijf in