Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Open Data Dag in Vlaanderen - 3/10

16/09/2014

Dit jaar zijn de gebruikers van open data aan het woord tijdens de derde gratis Open Data Dag Vlaanderen: bedrijven, organisaties en ontwikkelaars die met open data aan de slag gaan – maar ook entrepreneurs en creatievelingen die toepassingen bouwen met deze data. Tijdens een heuse ‘Datadive’ treden deze gebruikers in dialoog met data-eigenaars bij de Vlaamse, lokale en provinciale overheden, rond vier thema’s: mobiliteit en verkeer, geo-informatie, werk, en parlementaire & bestuursinformatie. Een workshop ‘Entrepreneur Start-up’ ondersteunt ondernemers die met open data nieuwe diensten willen ontwikkelen.
Deze inspirerende hoogdag voor al wie betrokken is bij het Open-Data-gebeuren wordt afgesloten door Jeroen Windey, Kabinetschef Liesbeth Homans, Viceminister-president van de Vlaamse Regering. 

De Open Data Dag is een jaarlijks initiatief van de Vlaamse overheid. Meer dan 500 deelnemers uit binnen- en buitenland woonden de eerste en tweede editie van dit evenement bij. Deelname is gratis.

Inschrijven

Wees erbij, bekijk het volledige programma en registreer hier.