Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Regionale infosessies over de Productencatalogus

17/09/2014

Wilt u burgers, ondernemers en organisaties goed informeren over de dienstverlening van de overheid? Bent u op zoek naar kant-en-klare informatie over de dienstverlening van verschillende overheidsorganisaties?
De productencatalogus biedt u het antwoord: een overzicht van de dienstverlening van federale, Vlaamse, provinciale en lokale overheden in één oogwenk.  Zo helpt de productencatalogus overheidsdiensten om burgers, ondernemingen en organisaties goed te informeren.

Meer dan honderd besturen zijn nu al geabonneerd op de wijzigingen, aanvullingen, schrappingen van de productencatalogus en blijven op die manier op de hoogte van de wijzigende dienstverlening van de overheid in het algemeen. 

Tegen het einde van dit jaar zullen een vijfentwintigtal besturen de basisinformatie uit de productencatalogus gebruiken op de website, het intranet of in een andere toepassing. Voorbeelden zijn de opname van de producten in de A-Z catalogus of op de website van het sociaal huis van het bestuur.

Hoe meer besturen de productencatalogus gebruiken en integreren, hoe beter de kwaliteit, inhoud en volledigheid wordt.

Meer informatie, data en inschrijving