Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

A-stad van stad Antwerpen bekroond met Prijs voor Digitale Communicatie

18/09/2014
Stad Antwerpen wint de Prijs voor Digitale Communicatie. Deze prijs werd uitgereikt tijdens de Dag van de Digitale Communicatie, een studiedag georganiseerd door Kortom en V-ICT-OR. Antwerpen sleept de prijs in de wacht dankzij het innovatieve digitale platform ‘A-stad’.
Stad Antwerpen mag zich de winnaar van de Prijs voor de Digitale Communicatie 2014 noemen. Dat heeft de organisatie te danken aan het digitale platform ‘A-stad’. Dit platform laat dienstverlening en informatieverspreiding op maat van elke gebruiker gebeuren. Antwerpen legt zo een nieuwe standaard van hoe een overheid met digitale communicatie kan omgaan.
A-stad is geen cliché-overheidsproject, zo veel is duidelijk. Antwerpen.be wil geen website zijn in de traditionele zin, waar informatie staat te wachten tot de bezoeker er naar gaat kijken. A-stad geeft elke Antwerpenaar, via antwerpen.be, op maat digitaal toegang tot de stad: waar, wanneer en hoe hij het wil. De gebruiker kan zich dankzij de vele toepassingen op de nieuwe website informeren, een document aanvragen, zich laten inspireren en in conversatie treden met de stad.