Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

ICT-producten in groep aankopen tot 6 oktober

01/10/2014

Tot 6 oktober kan u als regionaal, lokaal of provinciaal bestuur deelnemen aan de groepsaankopen van ICT-producten. Door het bundelen van de aankoopbehoeften worden de beste aankoopvoorwaarden bedongen bij de diverse ICT-leveranciers.

De producten die deel uitmaken van de huidige groepsaankopen zijn: laptops, desktop pc’s, printers, smartphones, tablets en beeldschermen. De dienst Groepsaankopen wordt georganiseerd door HB-plus, onder de raamovereenkomst “Exploitatiegebonden ICT-diensten”, afgesloten door de Vlaamse overheid. Ook de lokale en provinciale besturen kunnen genieten van de voordelen van dit contract (zie ook de website van het departement Bestuurszaken).

Meer informatie over de dienst Groepsaankopen