Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Doe mee met Apps4Europe - 8/11

23/10/2014

Heb je een oplossing ontwikkeld op basis van open data? Of wil je een bedrijf starten dat met open data werkt? Wil je je netwerk uitbreiden en andere ontwikkelaars of investeerders ontmoeten? Kom dan naar Drupal Camp Gent op 8 november. Apps 4 Europe organiseert een “business lounge” en is op zoek naar potentiële kandidaten om deel te nemen aan een internationale businessplan-competitie. Apps 4 Europe is een netwerk van organisaties die open data willen promoten voor nieuwe toepassingen en ondernemingen in Europa. Via lokale business lounges willen we ondernemers, experten en investeerders met elkaar in contact brengen. Een van deze lokale business-lounges gaat door tijdens Drupal Camp Gent. Je krijgt de kans om aan je business plan te werken onder professionele begeleiding en een pitch voor te bereiden om je kansen tijdens de finale te vergroten.

Doe mee!

Deze business lounge gaat door op 8/11 in de gang naast Auditorium D en zal van start gaan om 14:00. Volgende zaken komen aan bod: 

●       een aantal ervaren ondernemers delen hun ervaringen
●       je leert hoe je een “elevator pitch” voorbereidt
●       je werkt verder aan je businessplan onder professionele begeleiding
●       je pitcht voor elkaar en krijgt constructieve feedback
●       je krijgt meer informatie over Apps 4 Europe en de finale in Manchester

Meer informatie:
Site Drupalcamp
Blogpost met het Grote Verhaal

Inschrijven is gratis en kan via deze link: http://ghent2014.drupalcamp.be/user/register