Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Een Europese stap verder met CCSP

27/10/2014

Al enige tijd wordt er samengewerkt in het CCSP (Common Citizen Service Platform) project door diverse besturen.
Vooral de uitwisseling op het Microsoft Dynamics platform biedt perspectieven, omdat de toepassingen vrij geshared kunnen worden door de besturen. Dit concept trok aandacht uit Europa en Microsoft heeft daar eind oktober een video voor opgenomen die binnenkort beschikbaar komt. Het kwam precies in de periode waarin V-ICT-OR de OSLO compliancy toets voor CCSP aan het doorlopen was. Op een enkel detail na is dit inmiddels geregeld. Deze aanpassingen worden binnenkort volledig afgerond, zodat ook CCSP volledig OSLO compliant door kan gaan. Voor besturen nog steeds een interessante ontwikkeling om te bekijken https://ccsp.codeplex.com/

Meer informatie bij Johan van der Waal johan.vanderwaal@v-ict-or.be of info@v-ict-or.be