Legale, contractuele en technische aspecten - informatiebeveiliging met het Microsoft Cloud platform

27/10/2014     Algemeen nieuws, Informatieveiligheid en ManageIT         1689     0

Binnen de cloud productiviteitsservices is het onze verantwoordelijkheid om uw gegevens te beschermen. Het zijn uw gegevens. U bent de eigenaar. U bepaalt wat ermee gebeurt. Daarom investeert Microsoft in de veiligheid en betrouwbaarheid van cloud productiviteitsservices. In deze sessie plaatsen we graag de belangrijkste privacy- en beveiligingsoverwegingen voor u op een rijtje.  Ze zijn immers van cruciaal belang bij een juiste keuze van een cloud serviceprovider die voldoet aan uw beveiligingsverwachtingen. Dat is wat Microsoft zal toelichten inclusief demmo, tijdens parallelsessie II tijdens het congres Manage IT.

Meer specifiek komt aan bod:

  • Ingebouwde beveiliging
  • Serviceomschrijvingen
  • 10 belangrijke normen
  • 10 belangrijke functies voor beveiliging en privacy

Meer informatie en inschrijving Manage IT 

 

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!