Een veilige draadloze internet- en netwerkverbinding in uw gemeente, voor u en uw burgers

30/10/2014     Algemeen nieuws, Informatieveiligheid en ManageIT         1585     0

Draadloze internet- en netwerkverbindingen zijn vandaag onmisbaar om services aan te bieden, zowel voor uw eigen werknemers als uw gasten/klanten. Want bijna iedereen beschikt wel over een mobile device. Het beveiligingsaspect van een draadloos netwerk is echter van groot belang. Hoe pak je dit aan? Wat zijn de mogelijkheden? Waar let je op? De opzet van een draadloze infrastructuur kan via 1 geïntegreerd systeem, bij voorkeur via een aansluiting op uw huidig netwerk. Dat werkt flink kostenbesparend. IMPAKT licht dit toe aan de hand van een praktische case tijdens het congres Manage IT: de voorbereiding, wat moet er in het bestek, wireless survey, planning, beveiligingsaspecten, draadloze brug tussen 2 gebouwen/sites … u krijgt een volledig beeld én een praktische leidraad.

Programma en inschriijving voor het congres Manage IT

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!