Informatiebeveiliging in de praktijk gebracht!

28/10/2014     Algemeen nieuws, Informatieveiligheid en ManageIT         1600     0

Een pragmatische aanpak van IT-beveiliging.
Het is u vast niet ontgaan in de media: er gaat geen maand voorbij zonder onrustwekkend nieuws over beveiligingsproblemen bij bedrijven en instanties: hacking, privéfoto’s uit de cloud… catastrofes werden op het nippertje vermeden, of net niet? Hoe kan u zelf zo'n ramp voorkomen? Wat is de beste en juiste manier? Is uw huidige infrastructuur nog beschermd? Beschikt u nog over doeltreffende oplossingen? Tijdens Manage IT kan u dankzij praktijkgerichte voorbeelden kennismaken met verschillende nieuwe beveiligingsmogelijkheden. Nick Pieters (CISSP - Secure IT) geeft u bruikbare tips om uw netwerkinfrastructuur en databescherming onmiddellijk naar een hoger en veiliger niveau te tillen. 

Wat, wanneer, waar? Congres Manage IT

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!