Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Informatieveiligheid voor lokale besturen binnen het nieuwe VO-raamcontract

28/10/2014

Informatieveiligheid voor lokale besturen binnen het nieuwe VO-raamcontract. Naar een veilige integratie en verbinding met centrale administraties en tussen lokale besturen onderling. 
Welke zijn nu de mogelijkheden die het nieuwe raamcontract van de Vlaamse overheid en Lokale Besturen biedt op vlak van beveiliging? HB-plus vertelt er u alles overin haar sessie op Manage IT op 13/11! Alle lokale besturen kunnen hierin een “veilige haven” vinden voor hun informatie en applicaties die volledig geïntegreerd is in het nieuwe “as a service” dienstenpakket. De oplossing die wordt aangeboden garandeert dat niet zomaar iedereen toegang heeft, het beter controleerbaar door de gebruiker is, in België beheerd wordt, door leveranciers die in België gevestigd zijn. Op een niet-technische manier geeft HB-plus een overzicht van de verschillende veiligheidsniveaus die beschikbaar zijn binnen het contract en hoe lokale besturen hierop kunnen aansluiten. Verder zal een status gegeven worden welke diensten er nu reeds beschikbaar zijn en hoe Lokale Besturen kunnen aansluiten of het juiste advies kunnen bekomen hoe best aan te sluiten. 

Het volledige programma van Manage IT vind je hier