Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Belgische delegatie op Smart City Congress

20/11/2014

Tijdens het Smart City World Congress 2014 in Barcelona was een Belgische delegatie aanwezig om de nieuwste ontwikkelingen te bekijken om een Smart City te worden. Tijdens het bezoek gaf ook V-ICT-OR bij monde van Johan van der Waal een presentatie over het CCSP initiatief 
Met CCSP krijgen alle gebruikers van Microsoft Dynamics als CRM de mogelijkheid alle toepassingen die hierop ontwikkeld zijn kosteloos te delen. Vanuit andere Europese landen is veel belangstelling voor dit initiatief. Inmiddels wordt de basis van CCSP ook geheel gebaseerd op de OSLO standaard zodat uitwisseling zeer eenvoudig wordt. In december start V-ICT-OR een nieuwe afstemming rondom CCSP. Geïnteresseerde gemeenten kunnen aansluiten en contact opnemen met Johan van der waal johan.vanderwaal@v-ict-or.be of info@v-ict-or.be