GEOSPRINT gratis workshops 22/1

04/12/2014     Algemeen nieuws en GIS         1744     0

Op donderdag 22 januari organiseert V-ICT-OR voor de derde maal een ALTERGEO GEOSPRINT. Dit is een dag waar je gratis verschillende workshops kan volgen rond GIS oplossingen voor je organisatie. Je leert er niet enkel bij al luisterend, maar aan het einde van de dag kan je effectief aan de slag met een aantal toepassingen. Tijdens praktische workshops word je daartoe begeleid. Aan elke workshop nemen maximaal 10 deelnemers deel, dat garandeert een persoonlijke aanpak. Ook jij wil vooruit met GIS in je gemeente? Stip dan alvast 22 januari aan in je agenda. Het programma komt heel binnenkort online.

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!