Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Softwarecatalogus update

04/12/2014

Op 3/12 kwamen verschillende organisaties die de softwarecatalogus nu reeds toepassen of waar het gebruik in de startblokken staat bijeen om ervaringen te delen en te bekijken hoe en waar in de toekomst kan samengewerkt worden. Elke organisatie gaf een korte toelichting rond de status, valkuilen, problematieken en gewenste evolutie. Het ruimer kader rond de historiek (GEMMA catalogus) werd geschetst. Op het einde van de sessie werd besloten om een werkgroep op te richten die samenwerking zal bevorderen en het grebruik van de softwarecatalogus naar een hoger niveau zal tillen. Deelnemers aan dit overleg waren KING, V-ICT-OR, CORVE, GGDGHOR Nederland (Vereniging voor Publieke Gezondheid en Veiligheid), Rijksdienst Nederland, Waterschappen Nederland.

V-ICT-OR plant de uitrol van de softwarecatalogus begin 2015.

Voor meer informatie: info@v-ict-or.be