Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

GEOSPRINT gratis workshops 22/1 - Schrijf nu in!

17/12/2014

Op donderdag 22 januari organiseert V-ICT-OR haar derde ALTERGEO GEOSPRINT. Dit is een dag waar je gratis verschillende workshops kan volgen rond GIS oplossingen voor je organisatie. Je leert er niet enkel bij al luisterend, maar aan het einde van de dag kan je effectief aan de slag met een aantal toepassingen. Er zijn twee workshops, Esri Belux biedt een deep dive rond ArcGIS voor gemeenten, en AGIV zorgt ervoor dat je het bos door de bomen ziet bij GIPOD, KLIP, CRAB en GRB as-built. Tijdens praktische workshops word je daartoe begeleid. Aan elke workshop nemen maximaal 10 deelnemers deel, dat garandeert een persoonlijke aanpak. Ook jij wil vooruit met GIS in je gemeente? Het programma is bekend! Schrijf nu in.