Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Bilan voor opleiding informatieveiligheid

07/01/2015

Niet alleen studenten aan de hogeschool of universiteit zitten in de examenperiode. In december legden opnieuw 12 cursisten 'Gecertificeerde Informatieveiligheidsconsulent volgens de richtsnoeren'* (zie ook Kwintet aan opleidingen Informatieveiligheid) succesvol hun examen af. Het bilan voor 2014 is dan ook zeer positief. Dankzij drie reeksen opleiding in 2014 mogen 37 personen zich nu officieel gecertificeerde informatieveiligheidsconsulent noemen. Een mooie stap in de richting van optimalisatie van informatieveiligheid binnen de lokale besturen. Ook in 2015 zet V-ICT-OR deze opleiding verder. De eerstvolgende reeks gaat door vanaf 6 maart in Berchem. Voor bestuursleden en mandatarissen die zich willen informeren over wat informatieveiligheid en de wet- en regelgeving daarrond voor hun bestuur inhoudt, organiseren we een opleiding van 1 dag, gespreid over 2 avondsessies of gewoon een volledige dag.  De eerstvolgende reeksen gaan door op donderdag 5 en 12 februari (avondsessie) en op donderdag 26 maart en 2 juni (beide dagsessies).

Kijk in onze kalender voor data, inhoud, locaties, prijzen en schrijf in!

Nog niet overtuigd? Bekijk het filmpje!