Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Cybersecurity in uw gemeente? Kennisdag 10 februari

08/01/2015

Vlaamse gemeenten zijn een interessant doelwit voor hackers, volgens de Vlaamse Toezichtcommissie, en vooral gemeenten waar zelfs niemand zich bezighoudt met computerbeveiliging. De commissie wil dat alle gemeenten tegen begin dit jaar een veiligheidsplan in de maak hebben. Maar hoe kunt u als verantwoordelijke voor het ICT-netwerk van uw gemeentebestuur die veiligheid garanderen? Heeft u zicht op mogelijke cyberbedreigingen? Welke trends en aanvallen mag u verwachten? Welke tools zijn er voor handen om u daar tegen te wapenen? Moet u medewerkers en personeelsleden opleiden in cybersecurity?

U komt dit te weten op deze kennisdag! Programma en inschrijving

Bekijk de video en besef waarom deze kennisdag voor u én de veiligheid van uw gemeentebestuur belangrijk is.