Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Nieuwe kaarttoepassingen en andere nieuwigheden in Geopunt

09/01/2015

De nieuwe kaarttoepassing "Vrije tijd" is beschikbaar in Geopunt. Verder zijn ook enkele bestaande kaarttoepassingen aangepast. Vrije tijd’ is één van de nieuwe kaarttoepassingen die zich focussen op informatie weergeven rond een thema in de buurt van een plaats. Deze kaarttoepassing groepeert kaarten en interessante plaatsen die allen betrekking hebben op vrije tijdsbesteding in Vlaanderen: sportaccommodaties, toeristische accommodaties en centra, bibliotheken, natuur, en aangevuld met kaarten van openbaar vervoer en parkeergelegenheid. Net zoals bij andere kaarttoepassingen kan je een adres, perceel of interessante plaats opzoeken. 

Kaarttoepassingen toegankelijk via “Kaarten en plaatsen” venster 
De verschillende kaarttoepassingen zijn nu ook toegankelijk via het Kaarten en plaatsen venster. Bijvoorbeeld onder de groepering van kaarten ‘Mobiliteit’ vind je de kaarttoepassing ‘Hinder in kaart’ terug, onder het thema ‘hoogte’ vind je de kaarttoepassing ‘Hoogtekaart’, bij ‘Bouwen en wonen’ de kaarttoepassingen ‘Wonen en leven, ‘Bouwen’, ‘Vrije tijd’, ‘Recht van voorkoop’, …. Klik op de naam van de kaarttoepassing om ze te activeren. 

Lees meer op de site van het AGIV