Telecomsector heeft nood aan stabiel regelgevend kader

12/01/2015     Algemeen nieuws         1198     0

De telecomsector heeft nood aan een stabiel reglementair kader en een gelijke behandeling (level playing field) voor alle spelers. Dat is de teneur van de gezamenlijke persconferentie van de telecomoperatoren in ons land. Maandag organiseerden de vijf operatoren in ons land - Base, Mobistar, Proximus, Telenet en Voo - een persconferentie in aanwezigheid van minister van telecom Alexander De Croo. De minister bevestigde zijn voornemen om van de overheid een betrouwbare partner te maken. Vraag is of hij ook andere overheden (gemeenten, gewesten, Europa, ...) kan overtuigen.

Lees verder in Datanews

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!