Informatieveiligheidsconsulenten Cum Laude!

23/01/2015     Ongecategoriseerd     Eddy Van der Stock     1571     0

V-ICT-OR toonde tijdens de nieuwjaarsreceptie aan dat de werking in 2014 een sterke focus had op informatieveiligheid. Er werd vooral gewerkt. Maar liefst 37 informatieveiligheidsconsulenten werden opgeleid in onze kantoren en opleidingscentra, dit ter ondersteuning van de lokale besturen. Deze net afgestudeerde consulenten kregen hun welverdiend certificaat.

Het opleidingstraject werd bovendien uitgebreid en zal in samenwerking met de provincies, nu ook het management van een awareness cursus van één dag voorzien. De webtool die een maturiteitsmeting uitvoert – al of niet onder begeleiding - wordt op zijn beurt reeds door 25 besturen gebruikt.

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!