OSLO 3.0 van start met Digitale aangifte overlijden

04/02/2015     Algemeen nieuws en OSLO         2095     0

OSLO 3.0 gestart met de realisatie van de digitale aangifte overlijden. Het proces beslaat de volledige keten van uitvaartonderneming, crematorium, gemeente en arts, kortom van de eerste melding tot en met de attesten. Het proces is gerealiseerd op basis van de OSLO standaard en zal beschikbaar zijn voor gemeenten communicerend via het MAGDA platform.

Jij mag dus niet ontbreken als potentieel gebruiker van deze mooie oplossing. Tijdsbesparing en efficiëntiewinst betekent dit vast en zeker! Wil je meer informatie over dit project en ben je geïnteresseerd om te participeren in het project via een piloot of als klankbord? Meld je dan snel aan bij info@v-ict-or.be   

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!