Vragen rond informatieveiligheid?

05/02/2015     Algemeen nieuws en Informatieveiligheid         1732     0

De Vlaamse Toezichtcommissie heeft recent haar website aangevuld met extra inlichtingen rond informatieveiligheid en cloud, alsook rond lokale overheden (onder andere tijdsbesteding van de veiligheidsconsulent).

Je vindt er bvb een antwoord van de VTC op een vragen zoals wie een veiligheidsconsulent moet aanstellen, welke elementen de VTC beoordeelt in haar advies voor de aanstelling van een veiligheidsconsulent. de opdrachten en de rol van de veiligheidsconsulent, rond veiligheidsconsulent voor OCMW en gemeente enz... Daarnaast vind je er ook de veiligheidspolicy rond cloud computing services van de KSZ, een begeleidende presentatie voor het cloud security model van Smals…. Een pak FAQs rond de informatieveiligheidsconsulent de veiligheidsconsulent en de samenwerking tussen gemeente en OCMW.

Ga naar: http://vtc.corve.be/infoveiligheid.php

 

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!