Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

VACATURE Voltijdse en Deeltijdse V-ICT-OR medewerker

13/02/2015

De inzendingen voor deze vacature werden afgesloten.

Jij bent iemand met organisatietalent, evenementen organiseren is jou op het lijf geschreven! Wij hoeven jou niet te vertellen dat evenementen van begin tot einde op een hoog niveau dienen uitgewerkt te worden en je kan dit alles vertalen in uitvoering!

Open jij met gemak deuren met jouw flair en extraverte manier van communiceren? 

Dan wachten wij bij de Vlaamse ICT Organisatie (V-ICT-OR) op jou, want jij wordt onze nieuwe congres & event coördinator.

Met diverse congressen, opleidingen en studiedagen zijn we als organisatie toonaangevend voor iedereen die betrokken is bij het informatiemanagement en ICT-gebeuren van de lokale overheid.

Als congres- & eventcoördinator ben jij, samen met je collega’s, op ieder moment bezig met realiseren van succesvolle evenementen op een zodanige manier dat de bezetting maximaal is. Je behandelt en verwerkt reserveringsaanvragen, stelt offertes en contracten op en onderhoudt op professionele wijze contact met onze doelgroep, congreslocaties en sprekers.

Dit bekent dat jij ook administratief goed onderlegd bent. Jij bent proactief en dus bewaak jij alle opties en neem je tijdig contact op met de locaties, de sprekers en andere gasten. Je ziet het dan ook als een uitdaging om bijeenkomsten van A tot Z te organiseren. Relatiebeheer is jou op het lijf geschreven en daarom besteed jij niet alleen tijdens het de congres- en studiedagen, maar ook daarvoor en daarna aandacht aan de vragen en wensen van de betrokkenen en beantwoordt die zo goed mogelijk, binnen de richtlijnen van de organisatie.

Omdat je in deze functie grotendeels werkzaam bent in de back of the house, ben je ook verantwoordelijk voor de ondersteuning van de administratie en boekhouding binnen dit gebeuren.

Voor de functie van congres- & eventcoördinator zoeken we een “tijger” die kansen ziet en grijpt! Je kan goed omgaan met werkdruk en ziet altijd door de bomen het bos! Je bent analytisch ingesteld, waardoor je makkelijk voorstellen tot verbetering kan doen en doorvoeren. Je bent een “sociaal dier” en een echte netwerker en schrikt niet van een uurtje meer.

Je beschikt over een rijbewijs B.

Informatie en sollicitatie

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf bij ons werken? Je voldoet aan het profiel en onze criteria? Dan ga je natuurlijk een vernieuwende sollicitatie insturen! Wijk af van het standaard CV en brief en laat ons zien waar jij voor staat! Je kan contact met ons opnemen via e-mail: info@v-ict-or.be.

Belangrijk! De selectieprocedure bestaat uit een tweetal gesprekken. Wij streven er naar iedere kandidaat binnen drie weken na solliciteren terugkoppeling te geven over het vervolg.