Inwijding in Informatiebeveiliging voor niet technici

17/02/2015     Algemeen nieuws, Informatieveiligheid en Opleidingen         1302     0

Op 4 en 11 maart organiseert V-ICT-OR een informatieavond specifiek voor MAT leden en mandatarissen. Eddy Van der Stock, voorzitter van V-ICT-OR en ISO 27000 certified auditor, maakt u in 3 uren wegwijs in de informatiebeveiliging: wat vraagt de regelgeving en hoe begin je er aan in uw organisatie? In deze opleiding besteden we vooral aandacht aan de rol van de verantwoordelijke managers en mandatarissen van lokale besturen. Deze opleiding is NIET TECHNISCH! Er zijn nog enkele plaatsen vrij!

nocturne in Dilbeek - woensdagavond 4 maart

nocturne in Lokeren - woensdagavond 11 maart

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!