Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Winnende Apps - Europe Online Competition 2015

16/02/2015

De Apps voor Europa online wedstrijd kende een groot succes! Dank aan alle deelnemers! De jury werd overstelpt door heel wat krachtige, innovatieve toepassingen, en dat maakte het hen niet makkelijk. Het verhaal staat stopt hier niet! Blijf werken aan open data apps! We kijken uit naar jullie nieuwe open data apps, business ideeën, start-up ontwikkelingen in de nabije toekomst. 


De geselecteerde apps worden voorgesteld tijdens de International Business Lounge op FutureEverything samen met de winnaars van de 10 lokale Business Lounges van vorig jaar.Dit zijn de 3 geselecteerde apps:

Allryder – alle trasport opties in één oogopslag! Een mooi platform waar openbaar vervoer gekoppeld zijn met uw het leven in de stad, zijn vertaald in een app voor openbaar vervoer. In de toolbox vind je heel wat mobiele technologieën, creatieve ideeën & een toegewijde team."- Ana del Valle (Berlin, Germany) allryder.com

 

Elog.io is een browser-app voor Firefox en Chrome die je helpt om informatie te vinden over afbeeldingen gepost online 

zonder naamsvermelding. Het biedt een open API, en functies die het mogelijk maken om een afbeelding te kopiëren van het Internet en deze automatisch toe te schrijven wanneer je ze in Word, LibreOffice of andere toepassingen plakt."  Jonas Öberg (Zweden) elog.io

Plume Labs is een startup gevestigd in Parijs en gelanceerd in 2014. Wij streven ernaar om onze steden opnieuw te latenademen door mensen te laten vechten tegen de luchtvervuiling, door het gebruik van open data en geconnecteerde hardware."- Romain Lacombe (Parijs, Frankrijk) plumelabs.com