Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

OSLO 3.0 in volle vaart vooruit

18/02/2015

Met een aantal verkenningen en oefeningen, kan worden gesteld dat OSLO 3.0 nu volop doorgaat. De mapping en afstemming met MAGDA (Corve) en de Geodata (AGIV) geven de opstap naar een grootschalige implementatie bij de gemeenten. De eerste implementaties (waaronder digitale aangifte overlijden) worden opgestart. De stuurgroep zal in een volgende bijeenkomst de lijnen vormgeven met de dienstenleveranciers. Naast de daadwerkelijke implementaties, wordt het OSLO model op een paar punten aangepast én sterk uitgebreid.  

Gemeenten zijn uiteraard weer uitgenodigd aan te sluiten. Wil je meer informatie over dit project en ben je geïnteresseerd om te participeren via een piloot of als klankbord? Meld je dan snel aan bij info@v-ict-or.be