Vlofin stimuleert kennisdeling via 'werkruimtes'

18/02/2015     Algemeen nieuws         1679     0

Vlofin (de Vlaamse Lokale Financieel Beheerders) mikt via “werkruimtes” in haar website enorm op het delen van kennis onder haar leden. Voor het concept van de website en het idee voor kennisdeling deed vlofin beroep op V-ICT-OR. Alle in de werkruimtes gedeelde kennis wordt bovendien via een automatische nieuwsupdate wekelijks gedeeld onder alle vlofin-leden. Dat geeft een extra boost aan het gebruik van de werkruimtes. Immers, de Vlaamse lokale financieel beheerders hebben een ongelooflijk ruime expertise in lokaal financieel management en alles wat daarbij komt kijken (BBC, integratie gemeente/OCMW, overheidsopdrachten, ... ). Ze zijn dus elkaars ideale partner om onder elkaar onze kennis te delen en elkaar te helpen. Ze zijn elkaars gratis beste consultants. Kennis delen is kennis vermenigvuldigen!

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!