Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Discussiedag - Organisatiebeheersing en Audit - 25/3

20/02/2015

Het beheersen van financiële, wettelijke en organisatorische risico’s binnen een lokaal bestuur is niet altijd evident. Om de lokale besturen daarin bij te staan en te helpen bij de uitbouw van een effectieve, integere, kwaliteitsvolle en efficiënte organisatie, werd Audit Vlaanderen vorig jaar opgericht.

Als onafhankelijke, objectieve partner van de lokale besturen ondersteunt Audit Vlaanderen de lokale besturen via de leidraad organisatiebeheersing en interne audits. 

Tijdens deze kennisdag leer je wat de leidraad voor organisatiebeheersing precies inhoudt. We zoomen daarbij specifiek in op zowel ICT als op informatie en communicatie. Daarnaast belichten we de audit zelf en hoe je daarin begeleidt wordt.  Ervaringen uit de praktijk bij lokale besturen maken alles concreet.

Doelgroep: ICT verantwoordelijken en leidinggevenden

Meer informatie over deze discussiedag en inschrijving