Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Shopt IT - 30/4 - Een duik in het programma

04/03/2015

Hét referentiemoment voor de IT-professional uit de overheid!Het jaarlijks voorjaarscongres van V-ICT-OR is ondertussen aan zijn dertiende editie toe en staat voor een concentratie van veelzijdige kennisoverdracht en netwerking. We kozen dit jaar voor een nieuwe locatie, het ICC Gent

DOELGROEP
Het congres richt zich tot al wie op de hoogte wil blijven van de huidige trends en ontwikkelingen en wil investeren in oplossingen op het gebied van ICT en informatiemanagement voor de overheid: ICT- en GIS-verantwoordelijken, helpdeskmedewerkers en systeembeheerders. Daarnaast ontdekken ook beleidsmensen, mandatarissen, financieel beheerders, communicatiemedewerkers op Shopt IT de toegevoegde waarde van IT voor hun organisatie.  

CONCEPT
Voorzitter Eddy Van der Stock verwelkomt je en kondigt keynote spreker Theo Francken, Staatssecretaris bevoegd voor Administratieve Vereenvoudiging, aan. Daarna volgen 32 sessies binnen 8 tracks, waarin zowel lokale als centrale overheden aan het woord komen. De beursvloer met een 40-tal bedrijven, staat garant voor een gevarieerd aanbod aan oplossingen en netwerking.
Thema dit jaar is: “De integratie van een OCMW in de gemeente – Hoe begin je er aan?
Rond dit thema worden de sessies gebouwd. We focussen daarbij op informatieveiligheid,  ICT management, techniciteit, GIS, onderwijs, overheid, datastandaardisatie… Enkele voorbeelden: ‘apps for dummies’ of hoe je eenvoudige apps kan maken met Open Data, e-invoicing onder de loep, organisatie informatieveiligheidsbeleid: welke zijn de mogelijkheden voor lokale besturen? Van ICT-eindtermen tot kijkwijzer van de inspectie, een sessie specifiek voor het onderwijs.

Inschrijven kan vanaf volgende week. Hou je mailbox in de gaten!

Klik hier alvast voor meer informatie en het programma