Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Shopt IT - 30/4 - Kies je sessies uit!

05/03/2015

Wil ook jij op de hoogte wil blijven van de huidige trends en ontwikkelingen en investeren in oplossingen rond ICT en informatiemanagement voor de overheid? Dan is Shopt IT de juiste plaats voor jou! Eens kijken... je ontdekt er de mogelijkheden voor lokale besturen wat betreft organisatie informatieveiligheidsbeleid in een spreekbeurt van Corve/Vlaamse overheid. Of gaat je interesse meer uit naar het onderwijs en een inzicht in de ICT-eindtermen gerelateerd tot de kijkwijzer van inspectie, of ben je geïnteresseerd in e-invoicing en hoe het nu precies staat met efficëntere verwerking van uw binnenkomende facturen?

Voor elk wat wils! 

Bekijk het programma hier! Vanaf volgende week kan je inschrijven.