Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

GoOV wint Apps for Europe

09/03/2015

Na een succesvolle internationalee business laounge tijdens FutureEverything, werden de winners van Apps for Europe 2015 bekendgemaakt. 

GoOV laat mensen met leerproblemen of dementie toe om veilig te reizen met het openbaar vervoer; GoOV houdt voortdurend je bij waar je gaat, zodat je veilig en tijdig op je bestemming komt. GoOV is een app voor smartphone die met verschillende databases van het openbaar vervoer, GPS, Google maps communiceert.

Als u een vooraf ingestelde bestemming kiest, biedt GoOV je 'de beste' route, op basis van vooraf ingestelde persoonlijke voorkeuren die je programmeert in de portal. Wanneer de reiziger GoOV opstart, ziet het callcenter dit en begeleidt het de reiziger passief of actief. De conciërge kan de reiziger ook 'zien'.

Ontdek Go-OV hier: www.go-OV.nl

De volgende prijzen gingen naar Allryder & The Data Tank (Zie vorige berichtgeving).

Lees meer