Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

HOWEST en V-ICT-OR voeren informatieveiligheidsscreening uit

12/03/2015

In samenwerking met HoWest (Hogeschool West-Vlaanderen) voert V-ICT-OR dit voorjaar een informatieveiligheidsscreening uit in een geselecteerd aantal gemeenten in West-Vlaanderen. De doelstelling van dit project is enerzijds de resultaten van de doorlichting terug te koppelen naar de deelnemende besturen en anderzijds de globale resultaten van de analyses op anonieme basis te verzamelen om zo het fundament te vormen voor verdere initiatieven en verbeteracties binnen het eigen bestuur onze eigen organisatie.

Het aantal deelnemende gemeenten aan deze screening is bereikt. Gezien de grote belangstelling onderzoekt V-ICT-OR een herhaling van dit initiatief in de toekomst.

Voor vragen rond informatieveiligheid kan je terecht bij: security@v-ict-or.be