Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

30 besturen volgen infodag informatieveiligheid

12/03/2015

Aan welke verplichtingen moeten gemeenten en OCMW’s nu voldoen op het vlak van informatieveiligheid en hoe moeten zij zich met de regelgeving in orde stellen? Deze hamvragen triggerden 30 secretarissen en beleidsmedewerkers uit de provincie West-Vlaanderen. Zij volgden daarom de infodag voor leidinggevenden die het IVA SBR van de provincie West-Vlaanderen samen met V-ICT-OR organiseerde. Het schetsen van het algemeen kader, de veiligheidscel, een omschrijving van de taken waarvoor men staat, de richtsnoeren, de aanpak van het veiligheidsplan, en last but not least, de samenwerking OCMW en gemeente, kwamen in een boeiende toelichting aan bod.
Op 11 mei staat deze opleiding opnieuw op in de kalender, het wordt niet alleen een samenwerking met het IVA SBR van de provincie West-Vlaanderen, maar ook met Leiedal. Deze sessie zal doorgaan in Kortrijk en staat eerstdaags online. Ook in het najaar plannen we nieuwe opleidingen.