Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

V-ICT-OR Shopt IT - 30 april - Schrijf nu in!

17/03/2015

Het programma voor Shopt IT is definitief! Hoog tijd dus om de inschrijvingen voor dit congres te openen!
Thema dit jaar is: “De integratie van een OCMW in de gemeente – hoe begin je er aan?” We focussen in de sessies op informatieveiligheid,  ICT management, techniciteit, GIS, onderwijs, cloud, overheid, datastandaardisatie…

Theo FranckenStaatssecretaris bevoegd voor Administratieve Vereenvoudiging, brengt de keynote. Daarna volgen 32 sessies binnen 8 tracks, waarin zowel lokale als centrale overheden aan het woord komen. De beursvloer met een 40-tal bedrijven, staat garant voor een gevarieerd aanbod aan oplossingen en netwerking.

Enkele voorbeelden: ‘apps for dummies’ of hoe je eenvoudige apps kan maken met Open Data, wat betekent OSLO nu voor mijn gemeente, organisatie informatieveiligheidsbeleid: welke zijn de mogelijkheden voor lokale besturen? Van ICT-eindtermen tot kijkwijzer van de inspectie, een sessie specifiek voor het onderwijs. 

Bekijk hier het programma en schrijf in!