Azure Cloud oplossing als een extensie op mijn datacenter?

31/03/2015     Algemeen nieuws en ShoptIT         1390     2

Elke gemeente, OCMW heeft wel eens een gebrek aan capaciteit op IT vlak: hetzij op storage vlak, hetzij te weinig computing power voor een nieuw project, geen disaster recovery site, of te weinig capaciteit om een website voor een evenement hoogbeschikbaar en performant te houden, tal van voorbeelden zijn bekend. Hoe kan de Microsoft Azure Cloud helpen om voor ieder van deze punten een betaalbare en flexibele oplossing te bieden? Tijdens Shopt IT geeft Microsoft een overzicht van de mogelijkheden hoe jouw datacenter kan uitgebreid worden op een veilige en transparante manier naar de Azure cloud.

Shopt IT - 30 april

Deel deze post:

Reacties (2)

  1. Seppe Horsten @ 24/03/2015 15:39

    Je krijgt regelmatig uit hogere overheidshoeken adviezen en richtlijnen die het gebruik van de cloud ontraden . (bv. http://www.mi-is.be/sites/default/files/doc/bewaren_van_de_gegevens_in_de_cloud.docx site is nu wel down)

    Kan V-ICT-OR helpen om hier een eenduidig antwoord van te maken of om daarvoor te lobbyen?

  2. Vlaamse ICT Organisatie @ 31/03/2015 12:25

    We werken momenteel in samenwerking met de centrale overheidsinstanties aan zo'n nota.

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!