Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Digitale wereld: mogelijkheden en neveneffecten

24/03/2015

De maatschappij is in historische perspectieven in zeer korte tijd doordrongen van informatica. Een digitale wereld voor we het goed en wel beseften is het resultaat. Deze evolutie heeft oneindig veel mogelijkheden voor de overheid gecreëerd maar heeft ook neveneffecten, ook in ons land. Denk maar aan de verschillende bevoegdheidsniveaus die telkens weer een creatieve IT oplossing vragen.

Theo Francken is keynote spreker tijdens het congres Shopt IT op 30/4 en brengt vanuit zijn ervaring als burgervader en lid van de federale regering zijn persoonlijke visie hierop. Hij zal ook dieper ingaan op het regeerakkoord en het federale beleid voor administratieve vereenvoudiging voor de komende jaren.

Shopt IT - programma - informatie - inschrijven