Organisatie informatieveiligheidsbeleid: mogelijkheden voor lokale besturen

25/03/2015     Algemeen nieuws, Informatieveiligheid en ShoptIT         1567     0

Lokale overheden zijn verplicht een veiligheidsconsulent aan te stellen en een veiligheidsbeleid uit te werken. Wat wordt verwacht? Wat zijn de aandachtspunten? Wat zijn de mogelijkheden bij samenwerking gemeente-OCMW? Tijdens Shopt IT op 30/4 komt hier duidelijkheid over. Er wordt ingegaan op de meest recente standpunten van de Vlaamse Toezichtcommissie.  Sprekers zijn Caroline Vernaillen – Anne Teughels – Vlaamse Toezichtcommissie voor het elektronische bestuurlijke gegevensverkeer

Shopt IT informatie - programma - inschrijvingen

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!