Eindrapport administratieve interacties tussen de VO en gemeentebesturen

14/04/2015     Algemeen nieuws     Vlaamse ICT Organisatie     1004     0

Lokale en Vlaamse ambtenaren wisselen heel wat informatie uit met elkaar. Om de samenwerking tussen deze partijen nog te verbeteren, werd ingezet op het onderzoek 'Administratieve interacties tussen de Vlaamse overheid en gemeentebesturen van op de werkvloer bekeken'. De inspiratiedag ‘Efficiënter informatie uitwisselen’ op 23 oktober 2014 gaf al een eerste blik op de resultaten en bezorgde het onderzoek verdere input.

Het eindrapport is, samen met de bijlage, sinds eind maart online beschikbaar op de pagina's van de inspiratiedag.

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!