App wijst je de weg naar lokale producenten

21/04/2015     Algemeen nieuws en Open Data     Vlaamse ICT Organisatie     1429     0

Assenede viert haar vijfde verjaardag als Fair Trade gemeente. Ter gelegenheid hiervan ontwikkelde Lucas Hillaert, IT manager van de gemeente, een handige app die je kan raadplegen op http://www.fairtradeassende.be. 

Door de gebruikte gegevens als open data ter beschikking te stellen kon dit heel snel gebeuren. Hiervoor werd er gebruik gemaakt van de tools die werden ontwikkeld tijdens het project "Citadel... on the Move", en kon er steeds gerekend worden op het deskundig advies van Thimo Thoeye, projectmanager bij V-ICT-OR.

Meer info

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!