Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

V-ICT-OR zoekt (opnieuw) kandidaat gemeenten ...

21/04/2015

V-ICT-OR is op zoek naar gemeenten die willen deelnemen aan een Europees project, BSMART.

De focus van dit project ligt op het optimaliseren en veranderen van de overheidsprocessen om tegemoet te komen aan de actuele maatschappelijke noden. Er wordt daarbij gedacht aan twee mogelijke scenario's die te maken hebben met eenvoudig ondernemen. Een deelnemende gemeente wordt gevraagd om zelf een relevant scenario voor te leggen, en waar toepasbaar de oplossingen rond ondernemen lokaal te implementeren.

De eerste kandidaatgemeenten worden opgenomen!

Meer informatie vind je hier: http://ec.europa.eu/research/participants/portal/desktop/en/opportunities/h2020/topics/2093-euro-6-2015.html en met vragen kan je steeds terecht bij thimo.thoeye@v-ict-or.be.