Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

2015 ALGIM Web Reports - LOLA

22/05/2015

Zoals elk jaar voert onze zusterorganisatie in Nieuw-Zeeland, de Vereniging van Local Government Information Management (ALGIM), een jaarlijkse enquête van de websites van de lokale overheden over heel Nieuw-Zeeland

De vragen hebben zowel een technische als een inhoudelijke perspectief. De presentatie en de verslagen hieronder geven de resultaten van de enquête weer, een momentopname van de lokale overheidsector met de focus op:

  • de manier waarop gemeenten van hun website beheren;
  • welke software applicaties ze gebruiken;
  • rapportage en zoekmogelijkheden;
  • functionaliteit en online diensten; 
  • het gebruik van sociale media, mobiele apps en open data

2015 ALGIM local government website survey - sector snapshot survey

2015 Web Audit survey and report