Eerste jaarverslag Audit Vlaanderen gepubliceerd

26/05/2015     Algemeen nieuws     Vlaamse ICT Organisatie     1165     0

Op 1 januari 2015 blies Audit Vlaanderen zijn eerste kaarsje uit. Het agentschap blikt terug op een jaar waarin veel werk is verzet. De eerste audits in de lokale besturen vonden plaats. 44 audits werden in gemeentebesturen en OCMW’s opgestart. Aan 40 audits bij de Vlaamse administratie werd gewerkt. Heel wat initiatieven werden genomen om de lokale besturen vertrouwd te maken met organisatiebeheersing / interne controle. In dit eerste jaarverslag van Audit Vlaanderen leest u wat u wil weten over het eerste werkjaar van Audit Vlaanderen.

Lees meer ...

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!