Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Wijziging dienstverlening digitale certificaten van Fedict

30/06/2015

Fedict is al vele jaren leverancier van digitale certificaten voor de beveiliging en secure authenticatie via SSL. Omwille van een recente verstrenging van de normen, regels en verplichtingen inzake dienstverlening rond PKI-certificaten, kan Fedict deze dienstverlening jammer genoeg niet meer verderzetten. Er kunnen dus geen nieuwe certificaten meer aangevraagd worden bij Fedict.

Fedict zal de bestaande actieve certificaten, ongeacht hun levensduur, door certificaten met een geldigheid van drie jaar vervangen. Hiervoor zal beroep worden gedaan op een nieuwe onderaannemer die aan de huidige strengere vereisten voldoet. Fedict zal de kost van deze nieuwe certificaten dragen. Gebruikers van Fedict certificaten kunnen contact opnemen met de servicedesk van via ca@servicedesk.fedict.be