Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Steun de campagne - “Klik jezelf niet bloot” ...

03/07/2015

De Vlaamse overheid heeft met het programma Vlaanderen Radicaal Digitaal uitgesproken ambities om het vlak van de digitalisering van de Vlaamse overheid. In die digitalisering vormt informatieveiligheid een belangrijke bouwsteen. “Klikgevaar: klik jezelf niet bloot’ is een bewustmakingscampagne die toelicht hoe derden via e-mails, links naar andere websites of het laten openen van bijlagen persoonlijke informatie ontfutselen om er nadien misbruik van te maken.” 

Via deze campagne wil ze alle medewerkers van de Vlaamse overheid en van de lokale besturen bewust maken van de risico’s en gevaren die gepaard gaan met het internet. Help ons van deze bewustmakingscampagne een succes te maken. Download nu de flyer en de poster en druk deze af ter verspreiding in uw gemeente of OCMW! Iedereen wil een veiligere overheid! Laat ons er vandaag aan beginnen!

De campagne Klikgevaar is een initiatief van het Agentschap Facilitair Bedrijf in samenwerking met de VVSG (De Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten) en V-ICT-OR (Vlaamse ICT Organisatie vzw).