Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Digitaal Antwerpen - open platform

09/07/2015

De stad Antwerpen streeft naar een digitaal Antwerpen op ieders maat. Een persoonlijke digitale stad die platformonafhankelijk is. Digipolis Antwerpen bouwt hiervoor de motor: een maximaal open source platform dat toegankelijk is voor iedereen. Hiervoor willen we samenwerken met verschillende partners, en mikken we in het bijzonder op jonge, startende bedrijven.

Een kruisbestuiving tussen hun innovatieve ideeën en technologieën en onze ervaring en kennis lijkt ons ideaal.

Om deze doelgroep te benaderen, lanceerden we enkele weken geleden de website antwerpen.digipolis.be. Naast de context publiceerden we de eerste 2 opdrachten en een FAQ waarin we vooral vragen beantwoorden over de aankoopprocedure. We breiden de website elke week uit met extra informatie.