Digitaal Antwerpen - open platform

09/07/2015     Algemeen nieuws en Goede Praktijk     Vlaamse ICT Organisatie     1618     2

De stad Antwerpen streeft naar een digitaal Antwerpen op ieders maat. Een persoonlijke digitale stad die platformonafhankelijk is. Digipolis Antwerpen bouwt hiervoor de motor: een maximaal open source platform dat toegankelijk is voor iedereen. Hiervoor willen we samenwerken met verschillende partners, en mikken we in het bijzonder op jonge, startende bedrijven.

Een kruisbestuiving tussen hun innovatieve ideeën en technologieën en onze ervaring en kennis lijkt ons ideaal.

Om deze doelgroep te benaderen, lanceerden we enkele weken geleden de website antwerpen.digipolis.be. Naast de context publiceerden we de eerste 2 opdrachten en een FAQ waarin we vooral vragen beantwoorden over de aankoopprocedure. We breiden de website elke week uit met extra informatie. 

Deel deze post:

Reacties (2)

  1. Dany Van Goethem @ 15/07/2015 14:39

    Waarom start Vlaanderen of Federaal zo geen project?

  2. Jo Crappé @ 26/08/2015 16:12

    Niet nodig hé Danny. Ze kunnen dit gebruiken. Mooi initiatief trouwens. Het zou knap zijn als dit een standaard kan worden

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!