Publieke Sector bij Trends

02/09/2015     Algemeen nieuws         940     0

Op 24 september 2015 publiceert uitgeverij Mediaplanet de campagne ‘Publieke Sector’ in samenwerking met VVSG en V-ICT-OR. Deze zal, na de geslaagde editie van 2014, opnieuw verschijnen bij Trends en op het online platform www.publiekesector-collectiviteiten.be.

In dit dossier werpen we het licht op de huidige uitdagingen en tonen we de lezers het reilen en zeilen van een efficiënt lokaal bestuur. Daarbinnen leggen we ook een focus op IT-trends, uitdagingen en toekomstvisies. Heeft uw bestuur of organisatie een interessant project lopen en wenst u dit redactioneel of via een advertentie in de kijker te zetten? Neem dan zeker contact op met Simon Matalucci via simon.matalucci@mediaplanet.com of 02 421 18 25.

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!