Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

BELTUG Member Forum

15/09/2015

Op 6 oktober organiseert BELTUG zijn ledenforum. Dit bevat nieuwe marktinzichten en perspectieven van de gebruikerszijde van de digitale technologie, de academische zijde en de zijde van de marktprijsstelling.

De prioriteiten van de Belgische ICT beslissers uit onze jaarlijkse BELTUG enquête worden voorgesteld en de concrete acties die ze voor hun leden zullen nemen.

Daarna behandelen ze de academische kant van de resultaten van een internationale enquête over bedrijfsbestuur en zien ze hoe België het doet in vergelijking met andere landen inzake prijsstelling van zakelijke telecom.

Er wordt ook een debat georganiseerd rond onze marktcompetitiviteit in de toekomst. 

Als afsluiting is er een Networking Cocktail.   

Meer info