Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

De mobiele applicatie 'Open Vlaanderen' zoekt bedrijven en evenementen

22/09/2015

“Open Vlaanderen” is een handige tool om bedrijven of evenementen op te zoeken die werd Informatie Vlaanderen heeft laten ontwikkelen. De applicatie maakt gebruikt van VKBO data, de Verrijkte Kruispuntbank voor Ondernemingen en Cultuurnet data (UiT-netwerk van meer dan 250 regionale partners in Vlaanderen en Brussel). Deze gratis app is niet alleen ín, maar ook door elke Vlaamse gemeente te gebruiken. De gemeenten kunnen hun burgers of bezoekers bovendien nog een bijkomend gebruiksgemak aanleveren door zelf hun parkeerplaatsen te ontsluiten. 

Via deze app wil men tonen wat er mogelijk is met open data en welke meerwaarde dit kan bieden aan ondernemingen, lokale besturen én burgers. De app is beschikbaar voor de meest gebruikte platformen en zal systematisch up-to-date gehouden worden.

U kan de app gratis downloaden in de App store , in de Google Play Store of in de Windows App Store.

Meer info