Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

ManageIT 2015: programma en inschrijvingen

25/09/2015

Manage IT is in principe een Vlaamse aangelegenheid. Dit jaar is er echter een sterk internationale dimensie aan ‘ons’ congres.
V-ICT-OR ontvangt zijn zusterorganisaties uit Amerika, Canada, Nieuw Zeeland, Australië, Nederland, Groot-Brittannië en Zweden.
Dit is dan ook het moment bij uitstek om de plannen rond de digitale agenda in Vlaanderen en België te verrijken met de ervaring en kennis die hierrond internationaal werd opgebouwd.

Deze versie van Manage IT kent twee dagen, een Engelstalige internationale dag op woensdag en een Nederlandstalige op donderdag.

Woensdag 18 November
The World is looking @Flanders. Moet het nog gezegd? Vlaanderen gaat Radicaal Digitaal. Maar wat betekent dit voor Vlaanderen, België en Europa? We nodigden prominente sprekers uit die mee aan het stuur staan van deze beweging. We luisteren onder ander naar Kris Snijkers, Adjunct-kabinetschef cel Binnenlands Bestuur kabinet minister Homans, Dr. Mechtild Rohen (DG Communications Networks, Content & Technology van de Europese Commissie; Luc Lathouwers, Secretaris Generaal Departement Informatie Vlaanderen, Frank Geets, Secretaris Generaal van het Agentschap Facilitair Bedrijf en Jan Deprest, Afgevaardigd Bestuurder Fedict.

Donderdag 19 November
Flanders is looking @ The World. In het buitenland werd al heel wat gerealiseerd. Stuk voor stuk projecten waar we van kunnen leren. Doorheen de dag hoort u inspirerende verhalen uit de verenigde Staten, Nieuw Zeeland,  Canada, Australie, UK, Zweden en Nederland. Daarnaast focussen we op Vlaanderen Radicaal Digitaal. Ook onze partners geven inspiratie en brengen best cases rond de digitale agenda.

Programma, deelnameprijzen en inschrijven?
http://www/v-ict-or.be/manage-it-2015

Hoe word je congrespartner?
https://www.v-ict-or.be/manage-it-2015-standhouders